dimarts, de novembre 06, 2007

Les Colònies

El Borbó ha anat a fer un tour per les colònies africanes, el fet sembla que molesta al seu amic del sud, el monarca del Marroc, el qual en contrapartida a la manifestació espanyolista organitzada a la colònia espanyola ha organitzat una manifestació “espontània” on els convocats cantaven l'himne nacional marroquí i cridaven lemes com "Ceuta, Melilla i el Sàhara són marroquins" i "No volem fronteres, volem la terra dels nostres avis".
Les dues colònies espanyoles i l’illa del “julivert” se les poden confitar tots dos, però no hi ha molta diferencia entre la “marroquinitat” d’aquells que criden dient que el Sàhara és marroquí i la “espanyolitat” d’aquells que diuen que Ceuta i Melilla són espanyoles, tots dos són uns colonialistes de manual.
Cada dia que passa tinc més clar que en politica internacional tot allò que no va bé a Espanya fa bé a Catalunya, per tant Ceuta i Melilla marroquines i Gibraltar pels gibraltarenys. És simplificador? si! però és la politica que els altres apliquen a Catalunya de sempre.