diumenge, de novembre 12, 2006

Dues manifestacions

Agradi o no Catalunya és una societat plural on el dret a manifestar està reconegut, i el mateix dia podem realitzar dues manifestacions amb uns objectius diferents, miro dues noticies de Vilaweb del 11/11/2006:
*Unes 1.500 persones es manifesten contra el Barcelona Meeting Point.
*Un miler de persones es manifesten a Barcelona contra el nou tripartit.
Les coses tenen la importància que tenen, ni més i menys, garantir que tot això pugui succeir sense problemes és una responsabilitat col·lectiva, el dia que aquestes dues manifestacions no és podran realitzar estarem mal posats. Els nostres conciutadans reclamen el dret a un habitatge digne a preus reals i no especulatius, altres reclamen Mas president Catalunya Independent, dues utopies? Sense cap mena de dubte, dins un sistema salvatge de mercat és difícil evitar l’especulació amb les necessitats primaris de les persones, la segona és irrealitzable, Catalunya serà un estat no tinc cap dubte d’això, els processos socials i polítics són dinàmics i canviants, però que en Mas sigui president d’una Catalunya independent és política ficció, el mateix interessat ha explicat per activa i per passiva que ell d’independència no en vol, xiquets, manifesteu-vos, crideu per la Independència de Catalunya, lluiteu cada dia per ella, però no poseu de cap un que no vol aconseguir-la.

2 Comments:

At diumenge, de novembre 19, 2006 7:13:00 p. m., Blogger Dessmond said...

En Mas vol una Catalunya sobirana. D'això no en dubtis.
Ara, també sé que en Mas no serà mai president de Catalunya, independent o no. Hi ha una llei no escrita que així ho revela. Pots llegir-ho a: http://dessmond.blogspot.com/2006/11/en-mas-no-pot-ser-president-he.html

Tot el demés és fer volar coloms.

 
At diumenge, de novembre 19, 2006 10:48:00 p. m., Blogger Internacional said...

Benvolgut, que en Mas vol la sobirania jo no en dubte, qui té el dubte és en Mas que sempre que pot afirma tot el contrari.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home