divendres, de setembre 15, 2006

Il potere logora chi non ce l'ha

La veritat és que per a mi és una incògnita com serà el govern que sortirà després del 2 novembre, un Montilla president o un Mas president em produeix el mateix dolor de ventre, no sé de quin mal és pitjor morir, això de no tenir la força suficient per imposar un propi candidat alternatiu al regionalisme d'un color o altre és una limitació molt emprenyador, tenir que decidir entre els gàngsters del Baix Llobregat o els “pijos” de Pedralbes és una disjuntiva dificil.
De totes maneres la praxi de la política italiana diu que al final del trajecte has de tapar-te el nas, o potser serà el Mas, deixar molt clar els espais de poder de cada un dels socis i endavant! Com diu en Giuliano Andreotti “Il potere logora chi non ce l'ha” que traduït vol dir simplement “El poder desgasta a qui no el té”, espero que tots siguin grans i madurets i tinguin clara aquesta màxima dels vells democratacristians.

4 Comments:

At dimarts, de setembre 19, 2006 7:53:00 p. m., Blogger Dessmond said...

Em sembla perillós l'odi anticonvergent que teniu els erkys.
Clar que essent a l'Alguer, tot el demés sembla collonut. Però amb els sociates a Palau, Catalunya n'ha sortit tocada.
ERC ha de sortir per la porta de servei, com una minyona incomptent i el dolent de tot és en Mas. Us han birlat la clau i encara en feu culpable a en Mas.
Mare de Déu!

 
At dimarts, de setembre 19, 2006 10:06:00 p. m., Blogger Internacional said...

Em sap greu però en cap moment el meu comentari té una component d'odi. No tinc costum d'odiar a aquells que la pensen de manera diferent. Les claus i els panys els donem els electors, així que esperem, siguin quin sigui el govern que sortirà, si té la majoria parlamentària serà legítim, i si voleu saber les meves preferències, estaria per un govern ERC-CiU. Recordeu sempre que les eleccions són a diputats al Parlament de Catalunya, no a la Presidència de la Generalitat.

 
At dilluns, de setembre 25, 2006 11:56:00 p. m., Anonymous Anònim said...

Sr. Navarro

La distància , potser, us ha fet perdre realisme. Considerar que les vostres frases (recollides al final) son "normals",em sembla abusar de la distància. Si els alumnes escriuen això de Vostè, segur que no es posa a riure. I això de qualificar de gansters o de pijos, pel broc gros, tampoc avala cap objectivitat.

No serà odi, potser serà desconeixement, o nomès pocasoltada.

En tot cas, pobres alumnes.

Els hi desitjo que un miracle els acompanyi en les classes amb vostè.

I, si us plau, no es posi cap corona d'espines a classe, que ja ho ha fet el seu lider modèlic a Terra Santa.

"o un Mas president em produeix el mateix dolor de ventre, no sé de quin mal és pitjor morir, això de no tenir la força suficient per imposar un propi candidat alternatiu al regionalisme d'un color o altre és una limitació molt emprenyador, tenir que decidir entre els gàngsters del Baix Llobregat o els “pijos” de Pedralbes és una disjuntiva dificil"

 
At dimarts, de setembre 26, 2006 7:55:00 a. m., Blogger Internacional said...

Si el seu comentari no fos anònim no tindria cap problema a donar-li una resposta. Però tinc per norma no respondre a aquells que no se qui són.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home