dimecres, de juliol 04, 2007

Un bon discurs a Madris

He llegit amb atenció tot el discurs de l’Agustí Cerdà al patí dels lleons de madrid, i el seu intercanvi de comentaris amb en Zapatero, dir que m’agrada el discurs de l’Agustí, feia anys que no escoltava un discurs independentista en aquella casa i em sembla molt bé que sigui un català de València qui ho faci.
En Zapatero que és el germà espanyol de Pinocchio, a més ara el descobrim com a gran interpretador de la història, això dels segles de convivència és insostenible històricament, la història d’Espanya és la història del totalitarisme polític i el continuat intent de genocidi cultural i nacional d’aquelles comunitats no castellano parlants, xiquet el teu discurs és de fantasia i mentida continuada.
Bona la troballa d’en Zapatero que les democràcies no reconeixen els processos d’autodeterminació a Europa, si clar, els anglesos van reconèixer la República d’Irlanda després de sortir d’una brutal dictadura? O potser són la monarquia constitucional més antiga d'Europa? Zapatero et sona Oliver Cromwell? la revolució constitucional anglesa no té quatre dies. Potser Suècia era una brutal dictadura quan acordaren la independència de Noruega, no Zapatero? No diguis bajanades home, estudia abans d’inventar-te noves històries al respecte del dret d’autodeterminació.