dimecres, de gener 25, 2006

El Ayuntamiento de Salamanca teme que los 'papeles' sean destruidos en Catalunya

L'argumentació davant del T.O.P (ara Audiència Nacional) per part dels advocats de l’Ajuntament de Salamanca, hereu directe sembla ser dels militars colpistes del 36, és la preocupació per la integritat física dels documents, els quals al seu entendre podrien ser destruïts per la incopetencia dels « bàrbars catalans ».
La veritat és que la realitat sempre supera les fantasies més agosarades, poden els catalans i les seves institucions destruir els seus propis documents ara recuperats ? l'ordenació lògica del pensament portaria a qualsevol a pensar que si un reclama insistement uns documents que li són propis i que no estan més en la seva posessió per robatori, serà perquè tenen un cert interès documental, històric, sentimental... per la comunitat i les persones que els volen.
Pot algú normal pensar amb dos dits de criteri que els documents seran destruïts per aquells que ara els recuperen? No! Cap personal normal pot pensar-ho, però el problema està fora de lògica, els hereus dels assassins del 36, són uns mentiders patològics i uns potencials criminals de guerra, com ho foren els seus pares i els seus avis.

1 Comments:

At dimecres, de gener 25, 2006 5:39:00 p. m., Blogger Pedro said...

EI fa dos anys vaig anar a l'Alguer, al camping la mariposa i vaig estar per allà voltant.
Me n'he alegrat de veure en Luca Scala a les fotografies, va tenir l'amabilitat de rebren's a la seu d'Òmnium in explicar-nos una mica la siutació.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home