divendres, de març 04, 2005

Convergència i el PP consolidaran el tripartit.

No sé si aquesta era la intenció, però aquest serà el resultat. El President Maragall que pateix d’incontinència verbal, mateixa malaltia que pateix el President d’Esquerra tantes vegades, ens va dedicar l’altre dia al Ple del Parlament de Catalunya una mostra de la seva immaduresa política i ja té una edat! no pot estar tota la vida fent de nen genial, les genialitats i les sortides brillants cal mesurar-les, sinó a la fi et surten “collonades” que diria en J.Plà.
El famós 3% és això, una “collonada” d’en Maragall, no perquè no pugui ser veritat, simplement sinó és demostrable millor estar callat, sense ànim d’acusar a ningú, millor no remenem dins les obres del 92, ni recordem certes actuacions de Pujana a l’Hospitalet, ni..., la veritat millor no iniciar amb el ventilador, perquè enviem el país a Can Felip, la classe política catalana ha d’ésser responsable i evitar la italianització de la nostra societat.
Si la immaduresa brilla en les files del Govern, l’ultima intervenció del Ministre Montilla és de riure sinó fos massa seriosa la cosa, aquells de l’oposició els segueixen amb moltes ganes, en un estat de dret els membres elegits democràticament han de tenir immunitat parlamentaria per les seves opinions, si cada vegada que un diputat diu a l’altre “cul d’olla” anéssim al jutjat seria la fi del parlamentarisme, en aquest cas encara és més indigne intentar portar als jutjats al President de la Generalitat per una intervenció en seu parlamentaria. No té cap sentit tret d’aquell de la propaganda, mateixa propaganda barata que ens ofereix el PP amb una noció de censura, el Senyor Piqué ens il·lustrarà un nou programa de Govern amb el qual ens explicarà com fer obra publica a l’estil AVE, quina poca seriositat! El resultat serà un tancament de files del PSC/ERC/IC i un enrocament de posicions que ens portarà al bloqueig dels grans temes que té pendents Catalunya durant aquesta legislatura, si els estrategues de CiU i el PP pensen que amb el ventilador engegant trauran beneficis en unes hipotètiques properes eleccions tinc el pressentiment que van errats, puc anar equivocat, però de la mateixa manera que un ha de saber governar també ha de saber estar a l’oposició, i per desgràcia del país, moltes vegades sembla que no tenim ni un govern ni una oposició a l’alçada de les circumstancies.

1 Comments:

At dimecres, de març 09, 2005 1:10:00 p. m., Blogger litos said...

Bàsicament d'acord, tot i que el que consolidarà el tripartit no serà tant la querella de CiU a Maragall com la moció de censura del PP; en aquest sentit, crec que hem de concloure que al PP li interessa més fer créixer l'esvoranc entre CiU i ERC (i ja ho estem veient, amb en Carod dient que no a Mas i Mas dient que no ha proposat res a Carod) que no pas enfortir aquest tripartit. ¿Per què deu ser?

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home